GRATIS VERZENDEN VANAF €39,-

Online Bestellen

Meer informatie

Betalen & Verzenden

Meer Informatie

Garantie & Retourneren

Meer informatie

Bestelling Plaatsen


Via onze website kunt u 24 uur per dag eenvoudig bestellingen aan ons doorgeven. Bestellingen worden verstuurd van dinsdag tot en met zaterdag.

Indien u voedseldieren bij ons wilt bestellen kunt u de bestelling het beste voor maandag’s 16:00 aan ons doorgeven, de bestelling wordt dan op dinsdag/woensdag verstuurd. Zo kunnen wij garanderen dat wij u altijd de beste kwaliteit voedseldieren rechtstreeks van de kweker leveren.

Wij versturen bestellingen van dinsdag tot en met zaterdag. Wij streven er naar de bestellingen binnen 24 uur te versturen, afhankelijk van de voorradigheid van de bestelde producten.

Bestellingen met voedseldieren en levende planten kunnen wij na donderdag niet meer versturen, aangezien er anders het risico bestaat, dat deze pas na het weekend geleverd gaan worden. Geef bestellingen met dit soort producten uiterlijk voor maandags 16:00 aan ons door om er zeker van te zijn dat we deze dezelfde week kunnen leveren.

Voor vragen of opmerkingen kunt u het beste rechtstreeks contact met ons opnemen via email, info@hobbyzoo-anura.nl

Tevens zijn wij ook telefonisch bereikbaar van dinsdag tot en met zaterdag (12:00 tot 18:00) op het nummer +31(0)475-575083

Jazeker, via onze site kunt u bestellingen plaatsen voor levering in de gehele BeNeLux, Duitsland en Oostenrijk.

Voor verzenden buiten deze gebieden neemt u dan gerust even contact met on sop voor de mogelijkheden.

Betalen & Verzenden


Via onze site kunt u gebruik maken van de volgende online betaalmogelijkheden:

Ideal
SofortBanking
MisterCash
PayPal
Creditcard
Bankoverschrijving

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zullen we de bestelling in behandeling nemen.

Voor de levering van uw bestelling vertrouwen wij op de kwaliteiten van DHL en PostNL. Beide vervoerders streven er naar bestellingen in Nederland en België binnen 1 werkdag bij uw af te leveren.

Op de dag dat de vervoerder uw bestelling bij ons afgehaald heeft ontvang u een track en trace code, via het mailadres dat u aan ons doorgegeven heeft. Meestal worden deze mails aan het begin van de avond aan u verstuurd.

Via de track en trace code kunt u eenvoudig uw pakketje volgen en weet u in welk tijdsblok de bestelling bij u afgeleverd gaat worden.

Garantie en Retourneren


Bent u niet tevreden met u product? Uw kunt u bestelling binnen 14 dagen na ontvangst vrijblijvend aan ons retourneren.

Neemt u hiervoor contact met ons op via mail (info@hobbyzoo.nl) zodat wij op de hoogte zijn van de retournering. Vermeld in de mail ook meteen uw baangegevens, zodat wij de betaling aan u terug over kunnen maken.

Vervolgens mag u uw bestelling aan ons terugsturen op het volgende adres:
Hobbyzoo-Anura
Walstraat 3a
6063An Vlodrop
Nederland

Zodra wij bestelling retour hebben ontvangen maken wij het aankoopbedrag met de eventuele verzendkosten, binnen 14 dagen, aan u terug over.

Bederfelijke goederen, zoals; voedseldieren en levende planten vallen helaas niet onder het retourrecht en kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

Bederfelijke goederen, zoals; voedseldieren en levende planten vallen helaas niet onder het retourrecht en kunnen dan ook niet geretourneerd worden.

Jazeker. Voor alle producten hanteren wij de standaard fabrieksgarantie.
Indien er bij een producten binnen deze periode een defect ontstaat dan meldt u dit dan aan ons via email (info@hobbyzoo.nl). Wij nemen dan contact met u op en de leverancier voor een passende oplossing.