GRATIS VERZENDEN VANAF €39,-

Levervoorwaarden Dierkoerier

Wekelijks bezorgen wij onze dieren middels onze dierkoerier binnen 8 uur bij u thuis.
De kosten voor de bezorging bedragen €15,-. Uiteraard worden die dieren professioneel vervoerd in een verwarmd/gekoelde auto.
Levering geschied iedere zaterdag middels vaste routes door het land, voor leverdata in u regio zie onderstaand schema. Houdt u er rekening mee dat wij bestellingen bij voorbaat uiterlijk dinsdag 12:00  ontvangen, voor levering in diezelfde week.

Op onderstaande afbeelding vindt u onze leverroute. Op de aangegeven data leveren wij in het aangegeven gebied. In sommige gevallen is het mogelijk om eerder te leveren, afhankelijk van de locatie en openstaande leverroutes. Neemt u voor de mogelijkheden contact met ons op.


IN VERBAND MET DE LOCKDOWN IN NEDERLAND MOGEN WIJ MOMENTEEL NIET IN BELGIË BELEVEREN MIDDELS ONZE EIGEN DIERKOERIER.
WIJ VERWACHTEN DAT DIT ZODRA DE LOCKDOWN WORDT OPGEHEVEN WEER MOGELIJK IS.

Voorwaarden Levering:
– Kosten €15,- per zending (€20 voor levering in België) en vallen niet onder het franco order bedrag van €39,-.
– Levering enkel binnen Nederland en delen van België, er is geen levering mogelijk op de eilanden.
– Op het adres van levering dient de gehele dag tussen 8:00 en 20:00 iemand aanwezig te zijn om de dieren in ontvangst te nemen.
– Helaas is het niet mogelijk een exacte levertijd te communiceren, voor een indicatie in levertijd neemt u dan de vrijdag voor levering contact met ons op.
– De koper/ontvanger is minimaal 16 jaar oud. (legitimatie bij ontvangst verplicht)
– Er kunnen geen rechten worden ontleed aan gecommuniceerde voorraad en leverdata, mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn om op de afgesproken data te leveren dan nemen wij contact met u op.
– Dieren worden dezelfde dag verpakt en geleverd. Hierdoor zijn zij niet langer dan 8 uur onderweg en kunnen wij de kwaliteit van onze dieren garanderen.
– Wij doen ons best om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen. Helaas kunnen wij in sommige gevallen de actuele voorraad, uiterlijke kenmerken, het formaat en geslacht nooit 100% garanderen. Neemt u voor specifieke vragen altijd contact met ons op.
– LET OP: Levende dieren hebben allemaal hun eigen verzorgingseisen en behoeftes. Zorg er voor dat u voor aankoop voldoende informatie vergaard en het verblijf  optimaal in orde heeft. Dieren zijn géén impulsaankoop en brengen een verzorgingsverplichting met zich mee. Voor vragen over de verzorging en over het diertje kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.