GRATIS VERZENDEN VANAF €39,-

Levervoorwaarden Dierkoerier

Bezorging via onze dierkoerier is een speciale service welke we ontwikkeld hebben voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om onze winkel te bezoeken. Voor een kleine compensatie in onze benzinekosten bezorgen wij de diertjes bij u aan huis. De kosten voor de bezorging bedragen €15,- in Nederland en €20 voor levering in Vlaanderen. Uiteraard worden de dieren professioneel vervoerd in een verwarmd/gekoelde auto.  Houdt u er rekening mee dat we slechts een kleine bijdrage in de benzinekosten vragen en om die reden wel een aantal bestellingen in de regio moeten opsparen/combineren om bezorging voor dit bedrag mogelijk te maken. Voor dit bedrag kunnen wij dus geen “vandaag besteld, morgen in huis” service bieden. Mocht u uw bestelling wel snel geleverd willen hebben dat is het natuurlijk mogelijk om uw bestelling middels spoedkoerier te bezorgen, kosten hiervoor zijn €0,40 per gemaakte kilometer.

Om de kosten van levering zo laag mogelijk te houden bezorgen wij leveringen middels vaste regio’s in Nederland en België. Zodra wij voldoende bestellingen hebben om de route te vullen zullen we contact met u opnemen om de bezorging in te plannen, zodat wij zeker zijn dan er die dag iemand thuis is. Levertijd na bestelling is dan ook ongeveer  1 – 3 weken afhankelijk van de regio.
Express levering is ook mogelijk, echter liggen dan de bezorgkosten vaak hoger, afhankelijk van u regio wordt er een kilometervergoeding berekend. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. 

Voorwaarden Levering:
– Kosten €15,- per zending (€20 voor levering in België) en vallen niet onder het franco order bedrag van €39,-.
– Levering enkel binnen Nederland en delen van België, er is geen levering mogelijk op de eilanden.
– Helaas is het niet mogelijk een exacte levertijd te communiceren, voor een indicatie in levertijd neemt u dan de dag voor levering contact met ons op.
– De koper/ontvanger is minimaal 16 jaar oud. (legitimatie bij ontvangst verplicht)
– Er kunnen geen rechten worden ontleed aan gecommuniceerde voorraad en leverdata, mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn om op de afgesproken data te leveren dan nemen wij contact met u op.
– Dieren worden dezelfde dag verpakt en geleverd. Hierdoor zijn zij niet langer dan 8 uur onderweg en kunnen wij de kwaliteit van onze dieren garanderen.
– Wij doen ons best om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen. Helaas kunnen wij in sommige gevallen de actuele voorraad, uiterlijke kenmerken, het formaat en geslacht nooit 100% garanderen. Neemt u voor specifieke vragen altijd contact met ons op.
– annulering: uiteraard is het mogelijk om de bestelling te annuleren na bestelling. Na bestelling worden de dieren voor u gereserveerd en verzorgd. Let op: het is dan ook mogelijk dat wij hiervoor extra kosten in rekening brengen wanneer u uw bestelling annuleert. Dit ook om impulsaankopen tegen te gaan, denk goed aan u verantwoordelijkheden wanneer u dieren aanschaft. 
LET OP: Levende dieren hebben allemaal hun eigen verzorgingseisen en behoeftes. Zorg er voor dat u voor aankoop voldoende informatie vergaard en het verblijf  optimaal in orde heeft. Dieren zijn géén impulsaankoop en brengen een verzorgingsverplichting met zich mee. Voor vragen over de verzorging en over het diertje kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.

OPMERKING VOOR KLANTEN UIT VLAANDEREN:
Houdt rekening met de positieve lijst voor reptielen in u regio. U bent zelf verantwoordelijk voor controle of de door u gewenste soort op de positieve lijst staat. Mocht dit niet het geval zijn dan dient u te zorgen dat u een erkenning aanvraagt om deze soort te mogen houden.