GRATIS VERZENDEN VANAF €39,-

Levervoorwaarden Dierkoerier

Met onze eigen dierkoerier bezorgen wij de dieren bij u thuis. De kosten voor de bezorging bedragen €15,- in Nederland en €20 voor levering in Vlaanderen. Uiteraard worden de dieren professioneel vervoerd in een verwarmd/gekoelde auto.

Om de kosten van levering zo laag mogelijk te houden bezorgen wij leveringen middels vaste regio’s in Nederland en België. Zodra wij voldoende bestellingen hebben om de route te vullen zullen we contact met u opnemen om de bezorging in te plannen, zodat wij zeker zijn dan er die dag iemand thuis is. Levertijd na bestelling is dan ook ongeveer  1 – 3 weken afhankelijk van de regio.
Express levering is vaker ook mogelijk, echter liggen dan de bezorgkosten vaak hoger, afhankelijk van u regio wordt er een kilometervergoeding berekend. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op. 

Voorwaarden Levering:
– Kosten €15,- per zending (€20 voor levering in België) en vallen niet onder het franco order bedrag van €39,-.
– Levering enkel binnen Nederland en delen van België, er is geen levering mogelijk op de eilanden.
– Helaas is het niet mogelijk een exacte levertijd te communiceren, voor een indicatie in levertijd neemt u dan de dag voor levering contact met ons op.
– De koper/ontvanger is minimaal 16 jaar oud. (legitimatie bij ontvangst verplicht)
– Er kunnen geen rechten worden ontleed aan gecommuniceerde voorraad en leverdata, mocht het door omstandigheden niet mogelijk zijn om op de afgesproken data te leveren dan nemen wij contact met u op.
– Dieren worden dezelfde dag verpakt en geleverd. Hierdoor zijn zij niet langer dan 8 uur onderweg en kunnen wij de kwaliteit van onze dieren garanderen.
– Wij doen ons best om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen. Helaas kunnen wij in sommige gevallen de actuele voorraad, uiterlijke kenmerken, het formaat en geslacht nooit 100% garanderen. Neemt u voor specifieke vragen altijd contact met ons op.
LET OP: Levende dieren hebben allemaal hun eigen verzorgingseisen en behoeftes. Zorg er voor dat u voor aankoop voldoende informatie vergaard en het verblijf  optimaal in orde heeft. Dieren zijn géén impulsaankoop en brengen een verzorgingsverplichting met zich mee. Voor vragen over de verzorging en over het diertje kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht.