GRATIS VERZENDEN VANAF €39,-

Garantie & Retouren

Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden, uiteraard nieuw en in de originele verpakking.
Vergeet bij niet uw ordernummer te vermelden, of een kopie van uw bestelling mee te sturen.
Geeft u alvorens te retourneren even een bericht via email (info@hobbyzoo.nl), zodat wij op de hoogte zijn van het retour.
De verzendkosten voor retourneren zijn altijd voor eigen rekening. Met uitzondering wanneer producten retour gestuurd moeten worden door een fout van Hobbyzoo.nl. Nadat wij de producten retour hebben ontvangen ontvangt u binnen 14 dagen het geld terug op uw rekening.

Retourneren mag naar:

Hobbyzoo-Anura
Walstraat 3a
6063AN Vlodrop
Nederland

Houdt er rekening mee dat bederfelijke producten, zoals; Dieren, Voedseldieren, Planten, Voeding (met een korte houdbaarheid) niet geretourneerd kunnen worden. Mochten er problemen zijn neemt u dan direct contact met ons op en maak altijd foto’s van de schade of het probleem. 

Garantie
Op al onze producten berust de standaard fabrieksgarantie. Als er problemen met een product voordoen neemt u dan direct contact met ons op via mail (info@hobbyzoo.nl). Wij zullen contact zoeken met de producent en kijken of het probleem op afstand verholpen kan worden. In sommige gevallen is dit niet mogelijk en zal het product naar ons geretourneerd moeten worden. Wij handelen dan het garantie geval af met de fabrikant en houden u op de hoogte van de vorderingen. In de meeste gevallen kan het product worden gerepareerd of ontvangt u van de fabrikant een vervangend product.

Let op: terrariumverlichting valt in veel gevallen niet onder garantie wanneer er schade op te zien is van onder andere vocht, kalkaanslag en wanneer er brandplekken zichtbaar zijn op de fitting. Houdt er rekening mee dat verlichting erg gevoelig is voor vocht, een verkeerde fitting en piekspanningen (veroorzaakt door onder andere stekkerdozen en tijdschakelaars).